3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W branży hotelarskiej i gastronomicznej co roku można...
fot. Przemysław Świderski / Polska Press

We wrześniu firmy zaczęły zawieszać działalność. To dowód na kryzys czy zjawisko sezonowe?

W branży hotelarskiej i gastronomicznej co roku można zaobserwować skokowy wzrost liczby przedsiębiorców zawieszających działalność we wrześniu. Dlatego należy stwierdzić, że jest to efekt sezonowości. Tezę tę dodatkowo potwierdza geograficzne rozmieszczenie takich przypadków.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Lądku-Zdroju, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Lądku-Zdroju, (28.04-4.05.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Szczyrku, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Szczyrku, (28.04-4.05.2024)

Polecamy

Ważny projekt Prezydenta. Dotyczy bezpieczeństwa Polski

Ważny projekt Prezydenta. Dotyczy bezpieczeństwa Polski

Wyciekły dane z popularnej platformy sprzedażowej. Jest zawiadomienie do prokuratury

Wyciekły dane z popularnej platformy sprzedażowej. Jest zawiadomienie do prokuratury

Pożar w centrum handlowym. Ewakuowano 250 osób

Pożar w centrum handlowym. Ewakuowano 250 osób