5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty...
fot. Wojciech Matusik

Wydajesz za dużo na jedzenie? Pewnie nie stosujesz tych 5 prostych sposobów oszczędzania na żywności

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej: Wszystkie produkty spożywcze wymagające przechowywania w warunkach chłodniczych należy trzymać w lodówce, w odpowiednim miejscu i temperaturze. Rozkład temperatur jest różny i zależy od typu urządzenia, dlatego też warto najpierw zapoznać się z instrukcją producenta, by móc właściwie ułożyć żywność w lodówce.

Zobacz również

Dzień Patrona w Publicznej Szkole Podstawowej nr 4 w Radomsku. ZDJĘCIA

Dzień Patrona w Publicznej Szkole Podstawowej nr 4 w Radomsku. ZDJĘCIA

Wybrano starostę sanockiego i przewodniczącego Rady Powiatu Sanockiego

Wybrano starostę sanockiego i przewodniczącego Rady Powiatu Sanockiego

Polecamy

Policja podsumowuje majówkę. Plaga pijanych kierowców

Policja podsumowuje majówkę. Plaga pijanych kierowców

Tego boi się Europa. Sondaż nie zostawia złudzeń

Tego boi się Europa. Sondaż nie zostawia złudzeń

Kolejny rekordowy miesiąc w historii krakowskiego lotniska

Kolejny rekordowy miesiąc w historii krakowskiego lotniska