
Szczególnie dobrze oceniane jest przez pracowników nie tylko dofinansowanie, ale i umożliwienie zamawiania posiłków z kilku restauracji. Nie trzeba tego robić ad hoc, tuż przed przerwą, mając nadzieję, że posiłek na pewno dotrze do miejsca pracy o odpowiedniej porze. Rozwiązaniem może być wykorzystanie technologii oraz wcześniejsze planowanie jadłospisu, by mieć stuprocentową pewność, że zjemy zamówione danie w trakcie naszej przerwy.

Ekspert: Mimo że trendy wskazują, iż firmy prześcigają się w zapewnianiu coraz to bardziej wymyślnych dodatków pozapłacowych, to ostatnie lata dobitnie pokazały, że ludzie wcale nie potrzebują zjeżdżalni w biurze czy cotygodniowych wizyt joginów. Powróciliśmy do zaspokajania podstawowych potrzeb takich jak na przykład potrzeby żywieniowe naszych pracowników.

Szczególnie dobrze oceniane jest przez pracowników nie tylko dofinansowanie, ale i umożliwienie zamawiania posiłków z kilku restauracji. Nie trzeba tego robić ad hoc, tuż przed przerwą, mając nadzieję, że posiłek na pewno dotrze do miejsca pracy o odpowiedniej porze. Rozwiązaniem może być wykorzystanie technologii oraz wcześniejsze planowanie jadłospisu, by mieć stuprocentową pewność, że zjemy zamówione danie w trakcie naszej przerwy.

Ekspert: Mimo że trendy wskazują, iż firmy prześcigają się w zapewnianiu coraz to bardziej wymyślnych dodatków pozapłacowych, to ostatnie lata dobitnie pokazały, że ludzie wcale nie potrzebują zjeżdżalni w biurze czy cotygodniowych wizyt joginów. Powróciliśmy do zaspokajania podstawowych potrzeb takich jak na przykład potrzeby żywieniowe naszych pracowników.