1 z 4
Przewijaj galerię w dół

fot. Tomasz Hołod / Polska Press
Coraz ważniejsze staje się dbanie pracodawcy zarówno o zdrowie, jak i samopoczucie pracowników w przekonaniu jak duży wpływ mają one na efektywność w pracy.
2 z 4

fot. Tomasz Hołod / Polska Press
Jednym z preferowanych rozwiązań wskazywanych często przez pracujących poza opieką medyczną w szerokim zakresie są także konsultacje dietetyczne. Pracownicy nie tylko chętnie skorzystaliby z takich spotkań ze specjalistą zaoferowanych przez pracodawcę, ale także dostrzegają potrzebę wprowadzania do firm programów edukacji żywieniowej.
3 z 4

fot. Janusz Wójtowicz / Polska Press
Ostatnie dwa lata funkcjonowania w pandemicznej rzeczywistości dodały wielu z nas kilogramów, osłabiły stan zdrowia, rozregulowały rutynę dnia oraz pogorszyły nawyki żywieniowe.