1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Kiełbasa surowa wymaga sparzenia przed podaniem np. na...
fot. pixabay.com/planet_fox

Kiełbasa surowa wymaga sparzenia przed podaniem np. na talerzu z żurkiem.

2 z 5
Skład wędlin mówi o jakości produktu, a jakim mamy do...
fot. pixabay.com/ReinhardThrainer

Skład wędlin mówi o jakości produktu, a jakim mamy do czynienia.

3 z 5
Wodę po parzeniu białej kiełbasy wykorzystuje się do...
fot. Janusz Wójtowicz / Polska Press Grupa

Wodę po parzeniu białej kiełbasy wykorzystuje się do przygotowania zup, np. żurku, grochówki albo sosów.

4 z 5
Białą kiełbasę jemy z chrzanem albo jako dodatek do żurku...
fot. pixabay.com/planet_fox

Białą kiełbasę jemy z chrzanem albo jako dodatek do żurku wielkanocnego.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Mentalna transformacja kluczem do adaptacji w erze szybkich zmian

Mentalna transformacja kluczem do adaptacji w erze szybkich zmian

"Zwinny jak rower, pojemny jak van". W Katowicach zadebiutował elektryczny pojazd

"Zwinny jak rower, pojemny jak van". W Katowicach zadebiutował elektryczny pojazd

Węgiel odchodzi, a Śląsk rośnie – na EKG o energetycznych przemianach regionu

Węgiel odchodzi, a Śląsk rośnie – na EKG o energetycznych przemianach regionu

Zobacz również

Jesteśmy w okresie przedwojennym. Cyberczołgi są tuż za rogiem

Jesteśmy w okresie przedwojennym. Cyberczołgi są tuż za rogiem

Atom niezbędny dla bezpieczeństwa i taniej energii. "To szansa dla regionu"

Atom niezbędny dla bezpieczeństwa i taniej energii. "To szansa dla regionu"