5 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

6 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

7 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

8 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

Pozostało jeszcze 17 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nowy przemysł, nowe szanse – Śląsk może zaskoczyć Europę

NASZ PATRONAT
Nowy przemysł, nowe szanse – Śląsk może zaskoczyć Europę

Sukces programu InPost. Polacy nadali już ponad 130 tys. przesyłek tego typu

Sukces programu InPost. Polacy nadali już ponad 130 tys. przesyłek tego typu

Poznaniacy mają nowy pomysł na schrony. W 6 fabrykach produkują budynki i hale

Poznaniacy mają nowy pomysł na schrony. W 6 fabrykach produkują budynki i hale

Zobacz również

Firmy, które przeszły przez kryzys lat 90. i nadal rosną

Firmy, które przeszły przez kryzys lat 90. i nadal rosną

Polska spółka znalazła niszę. Wcześniej jeszcze nikt tego nie wymyślił

Polska spółka znalazła niszę. Wcześniej jeszcze nikt tego nie wymyślił