17 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

18 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

19 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

20 z 26
Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Browar w Czarnej Białostockiej jest gotowy! - Przez te trzy miesiące poznaliśmy sprzęt, czujemy go. Warzelnia o pojemności 20 hl i 7 tanków na start były dobrym wyborem - cieszą się Mateusz Waszczuk, Michał Łapiński, Tomasz Tupalski i Karol Waszczuk, ekipa, która w 2014 roku zaczynała od wypuszczenia na rynek piwa Pal Licho. - Z każdym dniem jest fajniej. Możemy w pełni panować nad procesem tworzenia naszych piw. Możemy robić wszystko po swojemu. Nie wiecie jak to cieszy! Co jest jeszcze wspaniałe? Woda! Browar zbudowaliśmy praktycznie w środku puszczy, a to daje nam czystą, dobrą wodę. Chmiel od razu stał się bardziej wdzięczny. Piwa mają większą pełnię i są zwyczajnie lepsze!

Więcej wieści tym, co i jak się warzy w puszczy w najbliższym Magazynie Kuriera Porannego w relacji Julity Januszkiewicz. Zapraszamy!

Pozostało jeszcze 5 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Polska firma wchodzi do ekstraklasy. Ten kontrakt zmienia wszystko

ROZMOWA
Polska firma wchodzi do ekstraklasy. Ten kontrakt zmienia wszystko

Legendarna elektrownia widmo zyska nowe życie. "Będziemy tę energię łapać"

Legendarna elektrownia widmo zyska nowe życie. "Będziemy tę energię łapać"

Kolosy z Gdyni podbijają świat. Stoczniowcy mają pełne ręce roboty aż do 2027 roku

ROZMOWA
Kolosy z Gdyni podbijają świat. Stoczniowcy mają pełne ręce roboty aż do 2027 roku

Zobacz również

Kogo pracodawca nie można zwolnić? Lista chronionych jest długa

Kogo pracodawca nie można zwolnić? Lista chronionych jest długa

W tych zawodach możesz przejść na wcześniejszą emeryturę

W tych zawodach możesz przejść na wcześniejszą emeryturę