5 z 11
Konsumenci lubią faworki za ich chrupkość. Przygotowanie ich...
fot. Agata Wodzień-Nowak

Konsumenci lubią faworki za ich chrupkość. Przygotowanie ich w domu nie jest tak czasochłonne, jak mogłoby się wydawać.

6 z 11
Faworki smaży się w głębokim tłuszczu - najczęściej oleju...
fot. Agata Wodzień-Nowak

Faworki smaży się w głębokim tłuszczu - najczęściej oleju albo smalcu.

7 z 11
Największą część kosztów przygotowania faworków stanowią...
fot. Agata Wodzień-Nowak

Największą część kosztów przygotowania faworków stanowią jaja, masło i olej.

8 z 11
Po kilku miesiącach od podwyżki cen cukru (około...
fot. Agata Wodzień-Nowak

Po kilku miesiącach od podwyżki cen cukru (około dwukrotnie), styczeń przyniósł promocje. Na przykład zamiast 5,99 zł/kg, 4,49 zł przy zakupie 5 opakowań.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Nowy przemysł, nowe szanse – Śląsk może zaskoczyć Europę

NASZ PATRONAT
Nowy przemysł, nowe szanse – Śląsk może zaskoczyć Europę

Europejski Kongres Gospodarczy. Inaugurację zdominowała geopolityka

Europejski Kongres Gospodarczy. Inaugurację zdominowała geopolityka

Polska spółka znalazła niszę. Wcześniej jeszcze nikt tego nie wymyślił

Polska spółka znalazła niszę. Wcześniej jeszcze nikt tego nie wymyślił

Zobacz również

Firmy, które przeszły przez kryzys lat 90. i nadal rosną

Firmy, które przeszły przez kryzys lat 90. i nadal rosną

Polska spółka znalazła niszę. Wcześniej jeszcze nikt tego nie wymyślił

Polska spółka znalazła niszę. Wcześniej jeszcze nikt tego nie wymyślił