- Sklep ma już 19 lat, wymagał więc odnowienia. Poza tym rynek jest coraz bardziej konkurencyjny, zmienia się, musimy być otwarci na nowe oczekiwania klientów, a ze swojej strony proponować też nowe pomysły - powiedział podczas reo-twarcia placówki jej szef i właściciel Thomas Renard. Przeprowadzono gruntowny remont linii zwanej „świeże”.
Metamorfozę przeszły działy: piekarnia, cukiernia, wędzarnia wędlin, garmaż - Kuchnia Smaków, dział rybny, który obecnie nosi nazwę Targ Rybny, dział mięsny czyli masarnia. W nowej formule działa stoisko produkujące sushi, a także działy warzywa i owoce oraz sery. Jest specjalne miejsce, gdzie dojrzewają sery polskie, ale także sprowadzone z innych krajów. Metamorfozę przeszła także kawiarnia Wieża Eiffla, która znajduje się w pasażu. Poza nowoczesnym wystrojem z wydzieloną strefą relaksu dla Klienta kawiarnia oferuje nowy asortyment. Poza ciastami, tortami i deserami własnej produkcji – powstającymi w Cukierni E.Leclerc, lodami, deserami lodowymi, aromatycznymi kawami, herbatami oferuje: sandwiche na ciepło, gdzie klienci mogą sami wybrać składniki, handrolle i sałatki.
Pracownia cukiernicza ma ambicje konkurować na lokalnym rynku z najlepszymi prywatnymi cukierniami. Zmiany klienci widzą już po przekroczeniu progu hipermarketu. Nowe oblicze zyskały witryny butików, co sprawia, że pasaż wygląda elegancko. Usytuowano tu ławki i wygodne kanapy, na których klienci mogą odpocząć.
MASZ CIEKAWĄ INFORMACJĘ, ZROBIŁEŚ ZDJĘCIE ALBO WIDEO?
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego?
PRZEŚLIJ WIADOMOŚĆ NA [email protected] lub Facebook.
Zobacz TOP 15 miejsc w regionie radomskiem okiem satelity

POLECAMY RÓWNIEŻ: