1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny...
fot. Piotr Krzyżanowski/Polska Press

Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny popyt – robienie zakupów na zapas, przy głębszych niedoborach nakręcając spiralę do granic absurdu. Niestety, kupowanie na zapas nie jest dobrym rozwiązaniem – olej rzepakowy ma dość krótki termin przydatności. Może nie jełczeje tak szybko jak masło – zwłaszcza nie trzymane w lodówce – ale także po kilku miesiącach traci całkowicie swoje walory a nawet może szkodzić zdrowiu.

2 z 5
Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny...
fot. Maciej Jeziorek / Polska Press

Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny popyt – robienie zakupów na zapas, przy głębszych niedoborach nakręcając spiralę do granic absurdu. Niestety, kupowanie na zapas nie jest dobrym rozwiązaniem – olej rzepakowy ma dość krótki termin przydatności. Może nie jełczeje tak szybko jak masło – zwłaszcza nie trzymane w lodówce – ale także po kilku miesiącach traci całkowicie swoje walory a nawet może szkodzić zdrowiu.

3 z 5
Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny...
fot. Fot. Piotr Krzyzanowski/Polska Press Grupa

Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny popyt – robienie zakupów na zapas, przy głębszych niedoborach nakręcając spiralę do granic absurdu. Niestety, kupowanie na zapas nie jest dobrym rozwiązaniem – olej rzepakowy ma dość krótki termin przydatności. Może nie jełczeje tak szybko jak masło – zwłaszcza nie trzymane w lodówce – ale także po kilku miesiącach traci całkowicie swoje walory a nawet może szkodzić zdrowiu.

4 z 5
Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny...
fot. Tomasz Hołod / Polska Press

Szybki wzrost cen oleju rzepakowego generuje także sztuczny popyt – robienie zakupów na zapas, przy głębszych niedoborach nakręcając spiralę do granic absurdu. Niestety, kupowanie na zapas nie jest dobrym rozwiązaniem – olej rzepakowy ma dość krótki termin przydatności. Może nie jełczeje tak szybko jak masło – zwłaszcza nie trzymane w lodówce – ale także po kilku miesiącach traci całkowicie swoje walory a nawet może szkodzić zdrowiu.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

Z małego miasteczka na szczyt. Piotr Voelkel mówi, że jest tylko jedna droga

Z małego miasteczka na szczyt. Piotr Voelkel mówi, że jest tylko jedna droga

Lewandowska na Impact 25’: Polacy bardzo dużo pracują. Czas na rewolucję zdrowotną

Lewandowska na Impact 25’: Polacy bardzo dużo pracują. Czas na rewolucję zdrowotną

Zobacz również

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

Barack Obama: "Siła wynika z tego, z iloma osobami jesteś w stanie się porozumieć"

Barack Obama: "Siła wynika z tego, z iloma osobami jesteś w stanie się porozumieć"