Nowa szata graficzna opakowań – jest teraz bardziej atrakcyjna wizualnie, ma kolorową grafikę dzięki której łatwiej wpada w oko i jest przede wszystkim bardziej czytelna dla klientów - to ukłon w ich stronę oraz krok w nowoczesność.
- Na nowych opakowaniach konsumenci znajdą wszelkie potrzebne informacje o produkcie, dotyczące na przykład ich składników, sposobu przechowywania i terminu przydatności do spożycia, wartości odżywczych, kalorii oraz sposobu przygotowania do spożycia - mówi Małgorzata Janik, kierowniczka Baru Ludwik w Kielcach.
- Nasze wyroby pakowane na tackach są bezpieczne dla konsumentów i nie zawierają dodatku substancji konserwujących i żeby zachować najwyższą jakość i wydłużyć ich termin przydatności do spożycia, pakowane są w atmosferze obojętnego gazu ochronnego – dodaje Małgorzata Janik.
Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Kielcach poszerzyła także swoją ofertę garmażeryjną.
W menu pojawiły się nowe smaczne dania – zestawy obiadowe – na przykład schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną - przygotowywane na bazie lokalnych produktów, pochodzących od sprawdzonych dostawców, które na pewno posmakują naszym klientom, ponieważ bazują na ulubionych regionalnych smakach.
- Wprowadziliśmy również do naszej oferty kolorowe, zdrowe sałatki na bazie mixu sałat i inne nowości, a wśród nich łazanki z kapustą i grzybami, kapustę z grochem, a także kopytka ziemniaczane ze szpinakiem. Nowe potrawy już zyskały duże zainteresowanie klientów, co bardzo nas cieszy. Mamy nadzieję, że w naszych daniach rozsmakuje się coraz większa rzesza odbiorców – mówi Małgorzata Janik.
