5 z 15

fot. materiały "Kuchennych Rewolucji TVN
Dzikowisko, wcześniej Gusto Kuchnia & Wino, to restauracja rodzinna, której właścicielami są Anna i Jakub Micianiec.
6 z 15

fot. Magdalena Walczak-Grudzka
Pierwsze opinie gości zaproszonych na uroczystą kolację wieńczącą Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler są bardzo optymistyczne:
- "Nowe menu to prawdziwy ogień!"
- "Szef kuchni i właściciel w jednym, Jakub Micianiec, stanął na wysokości zadania."
- "Byłam, widziałam i smakowałam. Przepyszne jedzonko. Dziczyzna pierwsza klasa."
- "Dziczyzna w rewelacyjnym wydaniu, w końcu na mapie Bydgoszczy. Dzikowisko to super miejsce."
- "Nowe dania są przepyszne i wyjątkowe - nigdy nie jedliśmy czegoś podobnego!"
7 z 15

fot. materiały "Kuchennych Rewolucji TVN
8 z 15

fot. materiały "Kuchennych Rewolucji TVN