Taka jest najlepsza kiełbasa na grilla i do ogniska. Niekoniecznie grillowa, dlatego sprawdź, co kupujesz

Lucyna Talaśka-Klich
Lucyna Talaśka-Klich
Aż 85 proc. grillujących rodaków najczęściej wrzuca na ruszt mięso, głównie – kiełbasę i karkówkę. 75 proc. grilluje pieczywo, a 39 proc. – warzywa, czasem nawet i owoce. Najlepsza kiełbasa na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem to niekoniecznie ta, którą producent nazwał grillową. Czy lepiej wybrać drobno rozdrobnioną czy średnio rozdrobnioną? A może tę wysoko wydajną? I dlaczego kiełbasa zwyczajna, śląska albo toruńska czasami tak bardzo różnią się od kiełbas o tej samej nazwie?Jaką kiełbasę wybrać na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem? Podpowiadamy, na co zwrócić uwagę. Sprawdź teraz w naszej galerii >>>>>
Aż 85 proc. grillujących rodaków najczęściej wrzuca na ruszt mięso, głównie – kiełbasę i karkówkę. 75 proc. grilluje pieczywo, a 39 proc. – warzywa, czasem nawet i owoce. Najlepsza kiełbasa na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem to niekoniecznie ta, którą producent nazwał grillową. Czy lepiej wybrać drobno rozdrobnioną czy średnio rozdrobnioną? A może tę wysoko wydajną? I dlaczego kiełbasa zwyczajna, śląska albo toruńska czasami tak bardzo różnią się od kiełbas o tej samej nazwie?Jaką kiełbasę wybrać na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem? Podpowiadamy, na co zwrócić uwagę. Sprawdź teraz w naszej galerii >>>>>Tomasz Czachorowski
Udostępnij:
Polacy kochają grillować. Nie bez powodu grillowanie nazywane bywa naszym "narodowym sportem". Na grill najczęściej trafia mięso, szczególnie kiełbasa i karkówka. Najlepsza kiełbasa na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem to niekoniecznie ta, którą producent nazwał grillową. Jaką kiełbasę wybrać na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem? Zobacz teraz w naszej galerii.

Taka jest najlepsza kiełbasa na grilla i do ogniska

Aż 85 proc. grillujących rodaków najczęściej wrzuca na ruszt mięso, głównie – kiełbasę i karkówkę. 75 proc. grilluje pieczywo, a 39 proc. – warzywa, czasem nawet i owoce.

Najlepsza kiełbasa na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem to niekoniecznie ta, którą producent nazwał grillową. Czy lepiej wybrać drobno rozdrobnioną czy średnio rozdrobnioną? A może tę wysoko wydajną? I dlaczego kiełbasa zwyczajna, śląska albo toruńska czasami tak bardzo różnią się od kiełbas o tej samej nazwie?

Najlepsza kiełbasa na grilla i do ogniska

Jaką kiełbasę wybrać na grilla lub do upieczenia nad ogniskiem? Podpowiadamy, na co zwrócić uwagę. Sprawdź teraz w naszej galerii:

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Bezkręgowce w herbacie? Zdumiewające badanie

Wideo

Materiał oryginalny: Taka jest najlepsza kiełbasa na grilla i do ogniska. Niekoniecznie grillowa, dlatego sprawdź, co kupujesz - Gazeta Pomorska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Więcej informacji na stronie głównej Strefa Biznesu
Dodaj ogłoszenie